Elérhetőségeink: Telefon: 272-09-86, 1047, Cím: Budapest, Megyeri út 7/A , Fax: 272-09-87, E-mail: info@furdoszobacentrum.hu
magyarcsempe

Elérhetőségeink:

Telefon: 272-09-86,

Cím: 1047, Budapest Megyeri út 7/A ,

Fax: 272-09-87,

E-mail: info@furdoszobacentrum.hu

 

Nyitvatartás:

Hétfõtõl - Péntekig: 8-17 óráig, Szombaton: 9-13 óráig

 

Térkép


Lemezkád

asszimetrikus kádA lemezkádak alapanyaga egy acél lemez, amelyet a megfelelő formai kialakítás után zománcoznak. A zománcot magas hőfokon a kádtestre égetik. Az acél és a zománc molekuláris kötésben vannak, megfelelő technológia esetén a szétválasztásuk nem lehetséges. A zománc bevonat adja a kád színét, koptató rétegét és védelmét az acél lemeznek.

A jó minőségű lemezkád zománcozása kellőképpen kopás-, karc,- és ütésálló. A jó minőségű zománcozás simasága, felületi egyenletessége elősegíti a könnyebb tisztántarthatóságot, és csökkenti a baktériumok megtelepedésének lehetőségét. Nevesebb gyártók, néhány prémium terméke olyan zománccal rendelkezik, amelyek úgynevezett öntisztító felület, vagyis a víz lepereg róla, még cseppekben is alig-alig marad, nem tapad meg a felületen, ezzel elősegítve a könnyű tisztántartást.duo pol lemezkád A sav és vegyszerállósága megfelel a fürdőszobákban használatos kozmetikai, gyógyászati, illat,-és ápolószereknek. Az agresszívebb vegyszerek, savak, lúgok megmarhatják a felületet, ami általában a zománc mattulását okozhatja. Körültekintőnek kell lenni a kádban történő áztatás során, valamint a kádba történõ szennyezett víz (építéskor, felújításkor keletkező szennyezett víz, felmosó víz, stb) beleöntésekor is. Ezek nemcsak dugulást okozhatnak, de a bennük levő savas anyagok is megmarhatják a felületet, illetve szemcsék karcolhatják össze. A jó minőségű zománc rendkívül ellenálló az öregedéssel szemben.

kád kapaszkodóvalA lemezkádakat többféle vastagságban készítik, az olcsóbb nagytömegben előállított termékeknél az 1,6 mm vastagság a jellemző, itt a zománcozás technológiája és alapanyaga is gyengébb minőségű, ezáltal sérülékenyebb. Olcsóbb termékeknél nem ritka, hogy már a szállításkor a kisebb ütődésektől leverődik vagy sérül a zománc. Léteznek 3,5 mm vastag termékek is, amelyeknek merevsége, tartóssága egyedülálló. A magasabb minőségű, professzionális gyártástechnológiával készült termékek élettartama, felületének tartóssága néha évtizedekben mérhető. Léteznek olyan gyártók, akik akár 15-30 év garanciát vállalnak termékükre! Áruk lényegesen magasabb, de érdemes megfontolni, mert egy kád cseréje igen magas költségekkel és kellemetlenségekkel is járhat.

oval kádA lemezkádak beépítésénél is fontos, hogy szakember által, a gyártói előírások figyelembe vételével kerüljön beépítésre, ezzel megelőzhetünk számos kellemetlen és költséges problémát, mit például a kád kongása, a lefolyók szivárgása, a szélek tömítetlensége, beázás.

Kérdés esetén keresse munkatársainkat a 06 1 272 09 86 és a 06 70 948 47 30 számon vagy írjon e-mailt az info@furdoszobacentrum.hu címre.